Skrutten och Skruttens morsa...

Skrutten och Skruttens morsa...

onsdag 11 juli 2007

Snart semester!!

Imorgon jobbar Skruttfarsan sista dagen inför semestern, sen är han ledig i fem hela veckor!!! Härligt!!! Bara att hoppas på fint väder, för det har vi då inte varit bortskämda med sista veckorna precis.

Idag har jag varit på massage, sköööönt. Skrutten var ute o sov i vagnen med lena under tiden. Det gick bra, men när jag tog över kom det ju ett gäng ungar som skrek förbi så han vaknade. Blir väl tidig kväll ikväll för Skrutten då.

Jag provade att ge honom pannkaka ikväll, ingen hit... Han knep ihop munnen och ville inte ha. fast det kan vara blåbärspurén med, för den verkade han inte gilla. Får väl prova fler gånger så blir han nog en pankis-unge till slut. :-) Nä, bättre var det igår tyckte Alex när vi kom hem från stugan och pappan gjorde kalops till oss. Alex fick en egen liten kastrull med grädde i såsen och mixat kött. Han ÄLSKAR kalops, och det räckte till två extra portioner att frysa in som tur var.

4 kommentarer:

kajsamaria sa...

`det är så hääääärligt att ha semesteeeeeeer!! tänkte bara säga det att pannkaka är tydligen nåt som man inte alls behöver gilla tydligen.. har en unge på jobbet som äter ALLT... trycker i sig maten som om det vore den sista maten hon såg.. men pannkaka.. då tar det stopp! enda gången man ser den ungen knipa igen munnen :) sånt är fascinerande för hallå... pannkaka är ju gott! vilken jättekommentar för att prata pannkaka... ett sånt ord som blir fult om man säger det många gånger... pannkaka pannkaka pannkaka...

kajsamaria sa...

PANNKAKA

kajsamaria sa...

pang(bom!)kaka?

kajsamaria sa...

pannkaka.. ÄNNAAAAAAAA!!!! ok nu lägger jag av.. över och ut.

Om mig

Bollnäs, Hälsingland, Sweden
En sunkig rocker med dekadent smak. Skiter i mode, skiter i vad andra tycker, skiter i rätt mkt...