Skrutten och Skruttens morsa...

Skrutten och Skruttens morsa...

torsdag 12 april 2007

Bissingar


Alex har fått två små tänder!!!! Första kom i söndags och den andra
idag. :-D Han har varit gnällig, orolig, lös i magen, snorig och allmänt hängig länge nu. Men nu ska det väl ordna till sej då, om inte fler gaddar tänker dyka upp... Men det får vi väl hoppas att det inte gör, räcker väl med två för denna gång.
Påsken har varit här och gått. Vi gjorde inte så särskilt mycket.
Alex var ju inte så pigg då. Var hemma på långfredan (ingen angling här inte...). Påskafton var vi till Sussie o Tobbe för Tobbe fyllde 30 år. Trevligt, och god mat. (syndade lite, fy!) Alex var lite gnällis då med, men blev gladare när han sovit ute i vagnen ett tag och sen fått gröt. Sen flinade han till och med åt folk och satt och tuggade på Tobbes finger jättelänge. Dagen efter kom tanden, tack för hjälpen säger Alex ;-)Påskdagen skulle vi till Lena på mat, men då var vår lilla Skrutt inte alls glad. Öm i munnen o lite febrig o hängig så vi blev hemma. Funderade på att gå över och hämta matlåda... och lenas underbart goda fika... :-P

Annandagen var vi hos mamma o pappa i Runemo. Åt lite god soppa och promenerade i lantluften. Alex lekte "titti"med morfar.


Ja, sen var den påsken slut, inte en endaste bit påskgodis slank ner, måste ju tänka på vikte nu! Har inte råd att fuska egentligen... Så i år blev det saker i påskäggen.

Ett presentkort på halvkroppsmassage och ett döskallehalsband till mamma och en massagekaka och ett handgjort ljus till pappa. Alex fick en randig pyamas.
Påsken är inte särskilt viktig för mej egentligen, jag firade ju vårdagjämningen före istället (ostara).


Nu kom pappan o pojken hem från kvällsprommisen. Alex behövde sova en sväng till och Thomas ville röra på sej. Perfekt sa jag! Så nu har han sovit en halvtimme, men skrek hela vägen upp till torsbergsskolan före... Hoppas verkligen han blir som vanligt snart igen. Fast det var nog mest för att han var så trött. Bara sovit en liten snutt på em, sen blev det lite sent nu för kalopsen vart klar precis när det egentligen var sovdags. Men jaja.

Nu ska jag gå och umgås med min lilla familj! Puss o kram!

Inga kommentarer:

Om mig

Bollnäs, Hälsingland, Sweden
En sunkig rocker med dekadent smak. Skiter i mode, skiter i vad andra tycker, skiter i rätt mkt...