Skrutten och Skruttens morsa...

Skrutten och Skruttens morsa...

måndag 25 juni 2007

Första midsommar!!

Så har Skrutten firat sin första midsommar då. Vi var i Fullen
(otippat va?) och hade det lugnt o skönt. Ingen fest i år,
bara mormor, morfar o farfar som kom och åt på kvällen.

Vi åkte upp redan dagen före. Alex sov i sin resesäng för första gången och det gick bra! Han somnade efter typ en halvtimme och sov sen lugnt fram till kvart över fem då han vaknade och var kall. Hos oss sov han vidare till över sju sen.

Midsommarafton var det jättefint väder hela dagen, så vi var ute mest hela tiden. Pappan barbecuegrillade en stor kotlettrad till kvällen, det tog halva dagen. Jag plockade blommor, gjorde en krans och donade lite. Alex satt på en filt och lekte. På kvällen var som sagt "gamlingarna" där och åt. Det var trevligt, maten var lyckad och sådär. Inte så jättelivat kanske men det funkar ju... De åkte hem vid halvelva sen tittade mamman o pappan på film medans Skrutten sov. Vi har lyft ut TV:n i gästrummet nu så vi kan ta med barnvakten dit och titta på film utan att oroa oss för att störa Skruttet. Smart va?


På midsommardagen åkte vi hem och på kvällen kom Kattis, Lisa o Herman hit och hälsade på. Grabbarna lekte lite, men de är ju så hårdhänta med varann så man får se upp. Alex såg ut som om han ville lyfta upp Herman nästan... :-D

Igår hände det nåt stort! Alex lärde sej åla framåt!! Han följde efter pappas glasögon som han flyttade undan klåfingriga små fingrar och då kom han på det! Sen var det full fart (eller så full nu farten blir...) resten av kvällen. Rev ut en hel hylla med DVD-filmer etc, etc... Nu kryps det väl snart antar jag.



Idag var vi hos Sussie o Theo. De skulle bada, men det vart bara Theo som badade. När Alex vaknat och grabbarna ätit lunch var det slut på badvädret tyvärr... Det blev helt svart på himlen så vi snodde oss hem så Skrutten fick sova inne. Kul att se pappa tyckte han och flinade så man såg alla fyra små varg-gaddarna!

Inga kommentarer:

Om mig

Bollnäs, Hälsingland, Sweden
En sunkig rocker med dekadent smak. Skiter i mode, skiter i vad andra tycker, skiter i rätt mkt...