Skrutten och Skruttens morsa...

Skrutten och Skruttens morsa...

måndag 11 juni 2007

Hot hot hot


Vilket himla härligt sommarväder det har varit sista tiden! Fantastiskt!!! (utom just nu då när det regnar...) Vi har knappt varit hemma nåt alls i helgen. I lördags for vi till Runemo efter lunch och satt på stranden. Lisa,Ola o Herman var oxå där så grabbarna umgicks lite och kände på vattnet. Alex badade i en balja hemma hos mormor o morfar med. Satt i skuggan under äppelträdet och plaskade för fullt. En lugn dag, mamma var lite "hängig" sen fredagskvällens picnic... ;-)
På söndagen var vi först upp till Fullen o klippte gräs och staplade ved. Det såg ut att bli en sval dag så vi drog glada i hågen iväg och trodde vi skulle få mycket gjort... men icke! Det blev ju tokvarmt då med så vi packade ihop och drog till Playa del Runémo igen! Alex o Herman badade o busade lite. Lånade varandras leksaker och lekte ihop med en stor vattenflaska. Bus-Herman vill bara sno Alex's napp hela tiden... :-D
Imorse tog vi bussen till mormor, Skrutten sov förmiddag där och åt sen lunch. Sen drog vi till Galvsbo och hälsade på tremänning Lydia. Kul att se dom ihop, var ett tag sen. Skilde en del i strl trots att det bara skiljer 2 dagar i ålder. Alex är störst (vem annars?) :-)
Blev en rätt lång dag, Skrutten somnade i vagnen och sov till halvsex innan vi kunde åka hem till pappan o maten. Ikväll har farfar varit här ett tag men han knatade raskt iväg när han såg hur himlen såg ut.
Nu sover Skrutten, och jag ska gå ut o umgås med vår pappa. Imorgon ska vi ha en lugn dag, bara vara hemma.
Ha de gött i sommarvärmen!!!!





Inga kommentarer:

Om mig

Bollnäs, Hälsingland, Sweden
En sunkig rocker med dekadent smak. Skiter i mode, skiter i vad andra tycker, skiter i rätt mkt...