Skrutten och Skruttens morsa...

Skrutten och Skruttens morsa...

fredag 25 maj 2007

Bad-galningen

Ikväll stoppade vi Skrutten i badbaljan för första gången på närmare 2 månader, han har bara duschat på sistone. Snacka om att han tyckte det var skoj! Sprattlade som en galning med benen och slog och viftade med armarna. Det såg ut som det var en båtmotor i vattnet och hela badrummet (nystädade) blev blött och våra kläder gick att vrida ur. Shit! Vi måste bada han fler gåmger, men det får nog inte bli varje vecka kanske... tog ju en stund att röja upp efter det.
Som tur var kom vi ihåg att ta fram filmkameran, så det förevigades och får väl visas upp för släktingar imorrn.

Imorron ska vi fira pappsen som fyller 30 år på söndag. Hurra!!!! Han fick sin present redan idag, ett par giftgröna foppatofflor. Var ju tvungen att ha han med och prova och välja färg. Imorrn har vi knappast tid och på söndag är det väl inte öppet.
Annars har vi städat mest idag, varit och handlat till smörgisarna och köpt rullgardin till sovrummet och bamburullisar till balkongen. De på balkongen satte vi upp, men den i sovrummet hanns tyvärr inte med. :( Jag tror Alex skulle sova längre om det blir mörkare i sovrummet. Imorse vaknade han redan kvart över fem men var så mumla trött! Efter nästan en timmes bök o stök somna han äntligen om och vi sov till halvnio!!!! Så idag har han bara vilat två ggr...Nu i 4 nätter har han somnat själv. Vi började så att lägga ner han sen gå in tätt och kolla och rätta till han i sängen bara. Första kvällarna tog det en halvtimme, igår en kvart och ikväll vet jag inte riktigt. Skönt! Och lika idag med när han skulle vila mitt på dagen. Himla bra om han kan somna själv så man slipper stå där och vagga sängen, stryka han på pannan och reta upp sej för att han inte somnar nån gång...

Nu håller jag på och färgar håret (måste ju vara fin tills imorrn), sen ska jag hjälpa Thomas göra i ordning smörgisar. Han håller på och skär vröden nu (hembakta såklart, vad trodde ni?).
Skrutten sover och drömmer om vatten och att få en pool till sommaren. :-) Är väl helt slut efter alla strapatser idag. Han var ju med och handlade med och lekte med ett paket korvbröd och kikade på folk och grejer på prix.
Älskade lilla gullunge!!!! <3




Inga kommentarer:

Om mig

Bollnäs, Hälsingland, Sweden
En sunkig rocker med dekadent smak. Skiter i mode, skiter i vad andra tycker, skiter i rätt mkt...