Skrutten och Skruttens morsa...

Skrutten och Skruttens morsa...

onsdag 30 maj 2007

Mei Tai barn

Såhär mysigt tycker Alex det är att sjala med sin mamma. Han är ett Mei Tai-barn helt enkelt! Man kommer ju så nära mamma och man får se så himla mycket mer än när man ligger i vagnen. Bara fördelar nästan tycker han. Fast man sover ju bättre i vagnen förståss... Det ska gå att sova i den där med, men det har vi inte provat än.

Vi måste ju ut och prova Pappsens nya bärstol med nån dag. Hoppas den är bra! Vi har provsuttit den lite inne och då verkade han då sitta som en liten prins.

Skrutten håller på och vill lära sej krypa nu. Ligger på mage och lyfter sej upp på armarna och spänner hela kroppen. Man riktigt ser hur han vill framåt. Sen ibland lägger han ner huvet och lyfter rumpan upp i vädret istället. Om han bara kunde komma på att samordna det så skulle det ju vara fixat i det närmsta... men men det kommer väl när det är dax.

Sista dagarna har det varit lite si och så med sovande. I förmiddgas fick jag packa in honom i vagnen och gå på prommis före lunch fast regnet hängde i luften. Just nu håller pappan på och tragglar, verkar inte gå så värst bra för ungen grinar... :-(




Inga kommentarer:

Om mig

Bollnäs, Hälsingland, Sweden
En sunkig rocker med dekadent smak. Skiter i mode, skiter i vad andra tycker, skiter i rätt mkt...