Skrutten och Skruttens morsa...

Skrutten och Skruttens morsa...

onsdag 31 januari 2007

Mammas pajas

Alex har fått en ny leksak, ett mått från en ersättningsförpackning... den är mycket skoj tycker han. Han har lekt med den både igår och idag. Knas-unge, här får han dyra fina leksaker i julklapp! Och vad gör ungen? Jo leker med nåt alldeles gratis... :-/
Vagnen är fixad nu iallafall! Det var inte så svårt visst, min händige man fixade det på tio minuter (inklusive att gå upp o nerför trapporna FAST han är förkyld ;-) de ni). Så nu har vi varit ute och gått runt Gärdet idag. Skönt, imorrn blir det nog Heden med Eva o lilla Ida. Var bjuden dit i förmiddgas med, men jag ville ej gå o bära ungen dit så jag kunde tyvärr inte.

Jag har lagat husmanskost ikväll: pannbiff, gräddsås, potatismos och vitkålssallad. Gött! Thomas är ju som sagt hemma och är sjuk så man måste väl pyssla med han lite.

Farfar har varit här en sväng, Alex var liiite mindre rädd för honom med. Men han är nog fortfarande den allra otäckaste människan, han och Enas. Stackars farfar.

Imorrn kommer farmor o Mathilda hit, hoppas han inte grinar åt Mathilda för då blir hon nog lessen.
Va skoj, nån av våra grannar har skaffat sej en el-gitarr (kanske Thomas Dimebag-gitarr som kommit fel..) och nu spelas det för fullt! Tur inte ungen är lättväckt, för han ligger just o kvällsvilar lite i sin säng.


Annars har det inte hänt särskilt mycket idag, en helt vanlig dag i Skrutten o hans mammas liv. Vi var på apoteket och köpte nån kräm som Sussie rekomenderade för torra ungar. Ska prova den ikväll då, på lilla clownen våran... :-D
Jättekul med clown-näsa tycker Skrutts!






Inga kommentarer:

Om mig

Bollnäs, Hälsingland, Sweden
En sunkig rocker med dekadent smak. Skiter i mode, skiter i vad andra tycker, skiter i rätt mkt...