Skrutten och Skruttens morsa...

Skrutten och Skruttens morsa...

tisdag 6 februari 2007

Bad-dag!

I morse och hela förmiddan nästan så snöade det en massa och blåste, så Alex fick snällt sova sin förmiddagsvila inne. Men vid ett-tiden började solen titta fram lite så då tog vi en prommis runt Heden ändå.

När vi kom hem var det bad-dags för Skrutten, han tyckt det var kul idag! Fast lite sur blev han när hans mamma inte lät honom stoppa in tvättlappen i munnen... Tänk ändå hur mammor är! Nu sitter han upp i baljan, fast med stöd förståss. Men snart så kan han väl sitta själv kanske? Om två månader typ.


Nu ligger han och vilar och Thomas lagar mat i köket (var annars tro)- kassler, klyftpotatis och
brunsås bjuds det idag.

Igår var vi hos den busiga Theo och hälsade på, han hade varit på BVC och fått spruta så han var lite hängig. Grabbarna sov i omgångar så de träffades inte nåt alls tror jag. Mammorna hann då prata en hel del och dricka kaffe med. :-D Jag sprang ut och drog in vagnen när det började snöa som värst och Alex blev kvar inne hos Sussi. Det gick bra fram tills de gick förbi spegeln i hallen och han såg att det var en otäck tant han satt hos... Sen skrek han, men lugnade sej faktiskt raskt och började pladdra och "prata" istället. (gurgel....)

På kvällen var morbror Anders här, han var ganska rolig att titta på, men bara att sitta hos i tio sekunder.

Imorron ska Skrutten och hans mamma ut och åka buss igen! Vi ska till Runemo och hälsa på mormor, sen är det fika hos Lisa på kvällen så vi stannar väl direkt. Onödigt att flänga fram o tebax som galningar. Hoppas det bjuds på kvällsmat där...


21:08
Ibland är Skruttar billiga! efter att jag matat honom vid 18-tiden bajsade han så det läkte ur blöjan och blev kladd på bodyn och de fina beiga snickisarna han hade fått rent efter badet. Väl ren och fin på skötbordet passade han på att pinka på sina fötter samt på handduken han låg på. Bara att tvätta fötterna och byta handduk. Väl ute i soffan i pyamas (ren för kvällen) busar vi lite och han kräks ner sej. -Pyamasbyte...

Han avslutade kvällen nu med att ha pinkat igenom på (de nya) pyamasbyxorna vid sista blöjbytet före läggdax.


Som sagt- ibland är Skruttar billiga, vill nån köpa en??













Inga kommentarer:

Om mig

Bollnäs, Hälsingland, Sweden
En sunkig rocker med dekadent smak. Skiter i mode, skiter i vad andra tycker, skiter i rätt mkt...