Skrutten och Skruttens morsa...

Skrutten och Skruttens morsa...

söndag 4 februari 2007

Söndagsbloggning

Jaha söndag igen då. Igårkväll var mamma o pappa här på middag. Vi bjöd på lasagne o pizzasallad och till efterrätt kiwisorbet. Mycket gott!
Alex var snäll som en liten ängel och somnade strax innan de kom och sov hela tiden vi åt. Fast sen blev han nog lite chockad när han vakna och det var folk där för han var lite feg o gnällig. Men lite satt han hos mormor ändå, och han pratade o flina med dom iallafall.

I förmiddags knatade vi ut och gick, för ungen har (helt utan att be om lov) lagt om sina vanor och sover länge på fm och kortare stund på em så det blir väl till att knata min kära Heden-runda på förmiddan istället ett tag. Men det går ju bra det med, soligt var det då!

Sen var det lunchdax, både för Skrutten och oss. Han åt mjölk och vi lasagnerester. :-)

Nästa hel ska Alex få smaka potatis o morot eller nåt! Jag frågade i fredags på föräldragruppen om det var jätteviktigt att man vänta till fyra månader och hon sa att dom ju måste rekommendera det men själv hade hon börjat vid tre o en halv... Alex blir 16 veckor nästa måndag så då kör vi! Han sitter o tittar väldigt intresserat nu när vi äter och nästan smaskar.
:-D Ska bli kul!!!!

Ikväll ska vi titta på film och se om morbror o moster vill komma på fika. Undrar vad vi ska äta för mat???

Inga kommentarer:

Om mig

Bollnäs, Hälsingland, Sweden
En sunkig rocker med dekadent smak. Skiter i mode, skiter i vad andra tycker, skiter i rätt mkt...